Τρόποι πληρωμής

Το αντίτιμο της παραγγελίας σας μπορεί να αποδοθεί μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στον υπεύθυνο του καταστήματος, λαμβάνοντας το αντίστοιχο αποδεικτικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω μεθόδους.

1. Με αντικαταβολή
Για χρηματικά ποσά μέχρι 500 ευρώ μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία στον υπάλληλο του courier μόλις το παραλάβετε στον χώρο σα, με ένα επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Domogroup στις τράπεζες Eurobank, Πειραιώς και Εθνική.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail (sales@domogroup.gr).

3. Με πιστωτική κάρτα & PayPal
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας και αφού ολοκληρώσετε τη σχετική διαδικασία, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα της τράπεζας Eurobank για την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Eurobank με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Το σύστημα δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αξιόπιστη υπηρεσία PayPal.
 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα